DESPRE

Apartament Paunel

Despre noi

Apartamentul Paunel se afla intr-o vila monument de arhitectura neoromaneasca, construita la 1924 de arhitectul Paul Smarandescu, fost decan al Facultatii de Arhitectura din Bucuresti. A fost resedinta pentru aristocratia romaneasca interbelica si a gazduit personalitati proeminente ale vremurilor: Sevastia Noica, Victor Iamandi - fost ministru liberal al justitiei, Stefan Paunel - fost arhitect sef al Iasului. Renovat recent, apartamentul recreeaza atmosfera veche din perioada interbelica intr-un cadru rustic, comfortabil si intim, avand interioare si mobilier din lemn restaurat.

Va intampina cu drag

Traian si Mihaela 
gazde primitoare pentru boieri dumneavoastra.

Configurare apartament

Configurat in 2 dormitoare cu balcoane, un living spatios cu terasa, bucatarie echipata si o curte generoasa strabatuta de un parau, cu posibilitate de gratar in curte, permite vacante in sistem self-catering.

Livingul, fiind amenajat sub forma unui muzeu cu antichitati, pune la dispozitia oaspetilor pasionati de arta, istorie, carte veche, o biblioteca generoasa. Unitatea ofera 3 TV cu ecran plat, canale prin cablu si internet.

O parcare publica gratuita este disponibila langa proprietate.

Structura etaj

  • 2 camere, fiecare cu pat matrimonial, tv LED
  • balcon la fiecare camera
  • 1 baie si hol comun

* Posibilitate de pat suplimentar in fiecare camera.

Structura parter

  • living room foarte spatios, masa extensibila , ideal pentru mesele festive, 1 canapea extensibila si 2 locuri de dormit separate
  • terasa mai mult decat generoasa, care comunica cu livingul
  • bucatarie utilata - aragaz, frigider, cuptor microunde, filtru cafea, prajitor paine, vesela pentru gatit si servit masa
  • baie de serviciu

Testimoniale

“O locatie superbă...dar care nu poate reflecta in totalitate acel minunat loc incarcat atat de pozitiv. Pozitiv si minunat ca oamenii care si-au pus, in timp, amprenta pe acel loc.Numai si numai bine pentru toti cei care urmeaza distinsei familii Paunel.”
— Nicole Albu (RO)
“O casa boiereasca cu personalitate, care isi spune povestea prin vocea gazdei ce te intampina si prin detaliile autentice patinate de vreme: mobilier vechi cu piele de Cordoba, lazi de zestre si ceramica romaneasca. Un loc in care huzuresti precum boierii de altadata langa un pahar iar din gramofon iti canta o doina Maria Tanase…”
— Camelia Ionescu (RO)
“The location was wonderful, the atmosphere of the entire building was inspiring and cosy. The owner was very nice, pleasant, he welcomed us with boiled "tuica" and traditional soup from Bucovina, he met our every request. Would go here anytime!”
— Necula Dan (RO)

Informatii si Rezervari

De va doriti sa popositi la noi, luati-va ragazul sa ne contactati:

Adresa: Sinaia, str. Theodor Aman, nr. 22

Telefon: 0744 639 097